Krõbedad suitsukalakotletid
portsjoneid2
Komponendid
2 keedetud kartulit
100 g kuumsuitsu hõbeheiki
1 munakollane
1 sl mädarõigast
2 sl värsket hakitud tilli
1 sl nisujahu
2 sl riivleiba
1 munavalge
1,5 sl oliiviõli praadimiseks
3 sl 10% hapukoort
3 sl ricotta kohupiima
soola
pipart
Juhend
- Suitsukala haki hästi peeneks, suru katki (mitte pudruks) keedetud kartulid, lisa juurde munakollane, mädarõigas ja till. Vormi saadud segust 4 kotletti.
- Klopi munavalge vahtu. Pane jahu ja riivleib erinevatele taldrikutele. Kuumuta pann õliga.
- Kasta kotlet kõigepealt jahusse, seejärel munasse ning kõige lõpuks riivleiba ning prae kotlette 3-4 min mõlemalt poolt.
- Kastmeks sega ricotta hapukoorega, maitsesta soola ja pipraga.
- Serveeri kotlette koos kastme ning köögiviljaga omal valikul, näiteks hautatud brokoliga.